Morellino di Scansano magnum - Società Agricola Terenzi

Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: Buiten de relatiegeschenkperiode (december) zijn de wijnpakketten/-geschenken beperkter beschikbaar. Er zijn echter nog veel mogelijkheden en deze zijn in onderling overleg natuurlijk te bespreken. Neemt u s.v.p. contact met ons op: service@10topwijnen.nl
Een mooie magnum fles (= 1,5 liter = 2 normale flessen) van de heerlijke, fruitige en wat zwoele doch stoere rode wijn Morellino di Scansano van Terenzi uit het heerlijke Toscane. De wijn is gemaakt van de Sangiovese druif (plaatselijk Morellino genoemd) en is een sappige, mooi volle, maar niet te zware rode wijn met in de geur en smaak veel rood en donker fruit (kers, bessen, pruim) en een beetje kruidige toets. Een heerlijke wijn bij vleesgerechten, gekruide gerechten (w.o. Aziatisch) en mooie oudere/belegen kazen.

De magnum wordt standaard ingepakt in doorzichtig cellofaan-inpakpapier (een dergelijk imposante fles mag direct gezien worden). Mocht u andere wensen hebben ten aanzien van de verpakking, neem dan contact met ons op via service@10topwijnen.nl.
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen