10 winterse topwijnen

Winter! We zijn meer binnen en zoeken de warmte op. Lekker voor de open haard of bij de verwarming, met wat leesvoer of een tablet, in je kloffie. Of met zijn allen aan een heerlijk diner of met een spelletje aan tafel. Geborgenheid en warmte, daar draait het om. En dat zoeken we in de winter eigenlijk ook wat meer in onze wijnen. Er wordt meer rode wijn gedronken en deze mag vaak wat zwaarder zijn. 

10topwijnen.nl heeft 10 heerlijke winterse wijnen voor u geselecteerd, waarmee u altijd goed zit. Allen net iets voller, zwoeler of wat zwaarder van karakter. Soms perfect bij wild of mooi (rood) vlees. Dan weer heerlijk om zo los van te genieten, eventueel met een kaasplankje of wat hapjes. En ook een witte wijn: eentje die juist net een graadje warmer mag om de aroma's goed tot zijn recht te laten komen. Waar geniet u van deze winter?

Tip: Wilt u echt even de tijd nemen om te zitten en te genieten, even een moment voor uzelf of samen met een goed gezelschap met een hele goede wijn? Verwen uzelf dan eens met de Priorat Plaer, een geweldig mooie, rijke rode wijn.