10 Italiaanse topwijnen

Bent u dol op Italiaanse wijnen? Dan hebben we voor u een mooie selectie van 10 heerlijke topwijnen uit dit langgerekte en zeer diverse wijnland, waar de kwaliteit van de wijnen maar steeds lijkt toe te nemen. We selecteerden 3 heerlijke witte wijnen, 6 mooie rode wijnen en een erg lekkere mousserende wijn. Van licht naar voller, van elegant naar zwoeler, er is voor ieder wat wils uit dit mooie land. Hieronder vindt u de 10 Italiaanse topwijnen voor u geselecteerd.

Probeert u de Salento GranTrio Rosso, onze best verkopende rode wijn. Een volle, ronde wijn met heerlijk donker, zwoel fruit. Een bijzonder lekkere wijn voor nog geen 8 euro.
Of de 448 s.l.m. van het huis Girlan. Uit het Noorden van Italië met onder andere de pinot noir erin verwerkt en daardoor juist een wat lichtere en elegantere rode wijn.
Als u van witte wijn houdt bevelen we speciaal de Vermentino Balbino aan, mooi zomers, fris en toch vol, elegant en droog.
En als u iets te vieren hebt of lekker wilt genieten van een heerlijke mousserende wijn, dan is de Franciacorta 'Cuvée Prestige' van Ca' del Bosco echt een aanrader! 

Waar gaat u van genieten? Salute!