10 zomerse topwijnen

Zin om de zomer te vieren met een heerlijk glas wijn? 10topwijnen.nl heeft 10 heerlijke zomerse wijnen voor u geselecteerd, waarmee u altijd goed zit. Er is voor ieder wat wils. Van heerlijke frisse en fruitige witte wijn tot bijzondere zomerse rode wijn. Van dorstlessende, droge rosé’s tot een heerlijke mousserende rosé. Om in de zon mee te relaxen, bij een heerlijk zomers diner of BBQ of gewoon om de zomer te vieren en van te genieten. Waar viert u de zomer mee?  

Hieronder vindt u de 10 zomerse topwijnen voor u geselecteerd.

Lichte, droge, fruitige witte wijn met een fijne zuurgraad en een laag alcoholpercentage van 10,5% ... that spells summer!!! Vier de zomer met deze Vinho Verde van een zeer mooie prijs/kwaliteit (en een gaaf etiket!).
Of drink een parelend glas La Colombette grenache rosé. Rosé van het jaar in de categorie t/m € 7,50! Een heerlijke rosé, niet zo licht en beendroog als andere, maar lekker fris, fruitig en ‘grip’ in de mond. 
En als u meer van rood houdt, maar dat toch maar niet drinkt van de zomer, probeert u dan eens de blauer zweigelt van Allram. Deze kan prima gekoeld geserveerd worden, net iets boven de temperatuur van een witte wijn. Zo heeft u een verfrissende rode zomerwijn!