Dé Koningsdagwijn bij uitstek!

Dé Koningsdagwijn bij uitstek!

Dé Koningsdagwijn bij uitstek: Cuvee XII van Apostelhoeve. Oranje uitstraling, van Nederlandse bodem én extra voordelig!

Bent u (al) helemaal in de Oranjestemming? Pakt u uit met Oranje spulletjes? Geeft u een feestje met Koningsdag of krijgt u mensen over de vloer die wel van een lekkere wijn houden? Of heeft u gewoon zelf nogal zin om eens heerlijk te genieten van iets lekkers op uw vrije dag?

Vier dan Koningsdag met dé Koningsdagwijn bij uitstek: Cuvee XII van Apostelhoeve.

Om het extra feestelijk te maken geven we tot en met Koningsdag een euro korting per fles!* En van die euro kunt u dan natuurlijk weer iets schitterends kopen of leuks doen op de vrijmarkt!

En voor de Republikeinen onder ons: het voordeel is ook voor u! Gestript van al het Oranje is de Cuvee XII gewoon een van de allerbeste Nederlandse witte wijnen, is het een perfecte lentewijn en past hij geweldig bij het seizoenproduct bij uitstek van dit moment: asperges! Gewoon genieten met wat extra voordeel tot en met 27 april.

Fijne Koningsdag allemaal! En proost!


* De Cuvee XII van Apostelhoeve is dus tijdelijk €12,50 per fles (excl. verzendkosten). Bestelt u vóór dinsdag (dus tot en met maandag de 24e), dan wordt de wijn woensdag nog geleverd (dus vóór Koningsdag). Bij bestelling op of na dinsdag kunnen we dat niet meer garanderen helaas (maar wel proberen natuurlijk).

Meer weten over de Apostelhoeve Cuvee XII, lees dan ook:
Cuvee XII van Apostelhoeve
- Nederland als wijnland
- Een Nederlandse topwijn


Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden