Korting op wijn op Nationale Goed Nieuws dag

Korting op wijn op Nationale Goed Nieuws dag

Vandaag is het Nationale Goed Nieuws dag. En omdat een heerlijk glas wijn natuurlijk altijd goed nieuws is, hebben wij een leuke actie voor u! Alleen vandaag ontvangt u met de kortingscode 'goed nieuws' maar liefst 10% korting op alle wijnen van 10topwijnen.nl.

Om deze dag nóg beter te maken, zetten we ook nog even wat goed nieuws over wijn op een rijtje:

Van wijn drinken word je knap

Echt waar! Uit Brits onderzoek onder studenten is gebleken dat mensen die een glas wijn hebben gedronken op foto’s aantrekkelijker worden gevonden dan mensen die geen wijn hebben gedronken. Let wel, drink je meer dan twee glazen wijn, dan werkt het direct averechts.

Van wijn drinken val je af

Uit onderzoek blijkt dat een glas wijn voor het slapen gaan dé oplossing is voor het stillen van nachtelijke trek. En daardoor val je dus af. Harvard University deed ruim 10 jaar onderzoek onder 20.000 vrouwen. De vrouwen die gemiddeld een halve fles wijn (en dat niet die héle zoete ;-)) per dag dronken bleken 70% minder kans op overgewicht te hebben.
 

Wijn is goed voor je gezondheid

Eén glas rode wijn per dag vermindert de kans op hart- en vaatziekten, helpt bij het voorkomen van depressies, verlaagt het risico op dementie en het is bovendien goed voor uw cholesterol.
 

So smile, there’s wine! 
 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden