Lekkere wijnen voor Moederdag

Lekkere wijnen voor Moederdag

Het is weer bijna Moederdag. Houdt uw moeder wel van een lekker wijntje? Dan hebben we een aantal leuke en handige suggesties en tips. En een heerlijke actie!

MOEDERDAGACTIE: 3 heerlijke wijnen extra voordelig

Speciaal voor Moederdag heeft 10topwijnen.nl een lekker wijnpakketje samengesteld. 3 heerlijke, mooie, bijzondere wijnen die zeker in de smaak zullen vallen. En ze zijn nu nog eens extra voordelig ook: bestelt u dit pakket vóór Moederdag (8/5/2016), dan betaalt u slechts € 47,50 in plaats van € 52,65.

In het pakket zitten:
-          een lekkere, droge, frisse en fruitige Riesling,
-          een mooie fruitige, elegante Pinot Noir en
-          een bijzonder vrolijke en fruitige mousserende rosé.

Bestel dit heerlijke wijnpakket nu >>
 

10 heerlijke wijnen voor de liefste moeders

Wilt u nu toch niet een heel pakket geven of liever (een) andere dan in het pakket? Geen enkel probleem natuurlijk! We hebben vele heerlijke wijnen waarmee u uw moeder flink kunt verwennen en verrassen. Per fles te bestellen of om uw eigen pakketje samen te stellen.

En om het makkelijk te maken hebben we er 10 geselecteerd die uitermate geschikt zijn voor Moederdag: onze toplijst ‘10 voor Moederdag’. Met twee feestelijke mousserende wijnen, een viertal frisse, fruitige en ietwat ‘bloemiger’ witte wijnen en een viertal heerlijke rode wijnen (een wat vollere, zwoelere en drie iets elegantere, frissere, fruitigere).
 

4 tips voor het kiezen van de juiste wijn

Weet u niet helemaal zeker wat voor wijn u moet kiezen voor uw moeder? Wellicht helpen deze tips u een in de juiste richting:

-          Wat voor wijn drinkt uw moeder normaliter? U kunt kijken naar het etiket van haar favoriete wijn, wat er eventueel in de kelder of het wijnrek ligt of wat ze bestelt als ze buitenshuis een wijntje drinkt. Koop niet per se hetzelfde, want hoe leuk is het om iets te geven wat ze al heeft. Maar kijk naar de kleur, het druivenras, de wijnstreek en eventueel de smaaktypering en kies iets wat in dezelfde richting ligt. De wijnbeschrijvingen bij de wijnen en de smaakindelingen bij ‘alle wijnen’ zouden u op weg moeten helpen.

-          Een wijn die een gezamenlijk verhaal of herinnering oproept. Niets zo leuk als iets geven waar een verhaal aan hangt, zeker als dat een gedeeld verhaal is. U kunt zoeken naar een wijn die u op een onvergetelijk moment hebt gedronken of een wijn die op een of andere manier die herinnering oproept…bijvoorbeeld omdat het een zelfde soort wijn is of uit een bepaalde streek komt of juist heel goed past bij dat ene gerecht waar jullie beide zo van genoten hebben.

-          Een wijn bij haar favoriete eten. Zijn er gerechten die uw moeder helemaal te gek vindt of welke ze fantastisch kan klaarmaken? Dan is het extra leuk om daar een perfect bijpassende wijn voor te geven. Misschien leuk om uzelf meteen uit te nodigen om dat te eten (of het zelfs voor haar klaar te maken), met de bijpassende wijn natuurlijk. Meteen een momentje quality time!

-          Bij twijfel: bubbels zijn altijd goed! Bubbels stralen feest en luxe uit. En aangezien Moederdag haar feest is en er toch al vaker iets gevierd zou moeten worden zin bubbels natuurlijk altijd goed. We hebben 2 hele lekkere mousserende wijnen, die perfect een feestje in kunnen luiden, een lichtzoete mousserende rosé en een frisfruitige, droge Sekt van de riesling. Beide rond de € 15,-, dus voor de prijs hoeft u het niet te laten in ieder geval.

Komt u er nu toch nog niet helemaal uit, schroom dan niet om ons hulp te vragen. Dat kan via [email protected]. We helpen graag!

We wensen u en alle moeders alvast een hele fijne Moederdag!

Op de gezondheid van alle moeders!
Santé!
 

Reacties

  1. Sonja Sonja

    Wat een superleuk idee dat wijnpakket! Dat zijn wel hele mooie wijnen, daar kun je moeders (mij ook) flink mee verwennen. Die pinot noir is geweldig ook

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden