Uitbreiding bezorging van wijn

10topwijnen.nl heeft per direct de mogelijkheden voor de levering van uw wijn uitgebreid met bezorging op zaterdag en bezorging in België en Luxemburg.

Levering van uw wijn op zaterdag

De dagen waarop uw bestelling bij 10topwijnen.nl afgeleverd wordt door onze transporteur DPD is uitgebreid met levering op zaterdag. Waar voorheen de bezorging van uw wijnen werd gedaan op werkdagen tussen 9.00 en 17.30, is dat nu uitgebreid met deze levering in het weekend. Dit kost u niets extra en wordt gewoon opgenomen in het reguliere leverschema.

We zijn ervan overtuigd dat we hiermee velen een plezier doen. Het kan echter voorkomen dat de bezorging op zaterdag u niet uitkomt. Of dat u juist uw wijn op zaterdag afgeleverd zou willen hebben. Mailt u ons dan s.v.p. na het afronden van uw bestelling op [email protected] met deze voorkeur, dan kunnen wij daar rekening mee houden qua dag waarop we uw wijnpakket aanbieden bij DPD, de transporteur. Dat geldt overigens ook voor elke andere dag waarop u een voorkeur voor levering zou hebben.
 

Levering in België en Luxemburg

Naast bovenstaande uitbreiding is de bezorging van onze topwijnen tevens uitgebreid met levering in België en Luxemburg. We zien veel bezoekers uit onze buurlanden op de site van 10topwijnen.nl en hopen hiermee voor hen ook in een behoefte te kunnen voorzien. Voor de levering in België en Luxemburg geldt een toeslag van € 4,00 per pakket, waarmee de verzendkosten voor deze landen uitkomt op € 10,95.
 

Levering in andere landen en andere leveropties

Naast de huidige opties voor levering, waaronder bovenstaande uitbreidingen, zijn er vele andere aanvullende mogelijkheden. Zo kan uw wijn ook direct afgeleverd worden in een DPD Pakketshop bij u in de buurt, kunnen ze ‘per Express’ geleverd worden of kunnen ze in andere landen geleverd worden.  Deze opties zitten niet standaard bij de opties van 10topwijnen.nl, maar kunnen we wel voor u verzorgen. Wij horen het graag van u en denken graag mee als u bijzondere wensen heeft ten opzichte van levering. Mailt u ons dan op [email protected]
 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden