Wijntip voor de liefhebbers van Sauvignon Blanc!

Wijntip voor de liefhebbers van Sauvignon Blanc!

Als u een liefhebber bent van Sauvignon Blanc wijnen, durf dan absoluut deze uitdaging eens aan! Een heerlijk huwelijk tussen 2 druiven.

>> Helaas is de beschreven wijn niet meer in ons assortiment. Wel hebben we een andere uitdagende en lekkere combinatie van sauvignon blanc met malvasia voor u in het assortiment. Of probeer eens deze lekkere sauvignon blanc uit Touraine, met een kleine toevoeging van de onbekende sauvignon gris. <<

 

Domaine Alain Brumont heeft voor haar droge, witte Côtes de Gascogne de welbekende Sauvignon Blanc gemixt met de Gros Manseng druif. Deze laatste is wat onbekender voor het grote publiek, maar deze wijnbouwer heeft met dit huwelijk van 2 druivenrassen een geweldig heerlijke, zomerse wijn weten neer te zetten.

De Gros Manseng zorgt voor een iets exotischer tintje aan de welbekende Sauvignon Blanc, die op zichzelf nog we eens een vrij strakdroge wijn kan opleveren. Zo ontstaat een wijn die exotisch en fris aan de ene kant is en licht, wat bloemig en citrusachtig aan de andere kant. Een hele mooie balans voor heel wat drinkplezier deze zomer!

Als u een liefhebber bent van Sauvignon Blanc wijnen, durf dan absoluut deze uitdaging eens aan!

Lees meer over deze wijn of bestel hem direct: http://www.10topwijnen.nl/cotes-de-gascogne-gros-manseng-sauvignon-blanc-br.html


Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden