Wijn als relatiegeschenk


Relatiegeschenk


Wilt u wijn bestellen als relatiegeschenk? Of eerst wat extra informatie opvragen? U kunt ons bereiken via [email protected] of op 06-50569061.


Een lekkere fles wijn of een wijnpakket is een graag gegeven relatiegeschenk. Misschien zelfs wel het meest gegeven zakelijke cadeau ter wereld. En dat is natuurlijk niet zomaar het geval. Door het feestelijke en luxe karakter van wijn is het een ideale felicitatie of blijk van waardering. En laten wij nou een mooi assortiment heerlijke topwijnen in huis hebben, waarmee u uw relaties perfect kunt verrassen!

Op 10topwijnen.nl vindt u overzichtelijke selecties van zowel witte als rode topwijnen, die zeker in de smaak zullen vallen bij uw relaties. En is het écht feest? Dan is een goede champagne of mousserende wijn ook een geweldig cadeau! Wat de gelegenheid ook is en hoe uw wensen ook zijn, wij helpen u altijd aan een geslaagde verrassing.
 

Wijn, altijd een geschikt (relatie)geschenk

Wilt u uw zakelijke relaties bedanken voor de prettige samenwerking? Viert een gewaardeerde relatie zijn of haar verjaardag? Bent u op zoek naar een zakelijk kerstgeschenk? Valt er een succes te vieren? Wijn is uitermate geschikt om zakelijk cadeau te geven bij legio gelegenheden. Denkt u bijvoorbeeld ook aan de inzet van wijn als incentive om uw sales te verhogen, als leuke toevoeging aan een goodiebag of als geschenk in een loyaliteitsprogramma.

Wijn selecteren als zakelijk cadeau

Vaak weet u niet precies wat de smaakvoorkeur is van uw relaties en dat maakt het uitkiezen van wijn als relatiegeschenk niet altijd even gemakkelijk. Alle wijnen in ons assortiment zijn persoonlijk geproefd (én heerlijk bevonden) en daardoor met de grootste zorg voor u geselecteerd. Afhankelijk van de gelegenheid en tijd van het jaar helpen wij u graag bij het kiezen van de ideale wijnen om zakelijk cadeau te geven aan een brede doelgroep.

Maar u kunt natuurlijk ook een keuze maken uit onze standaard assortiment wijnpakketten.
Voorbeeld relatiegeschenk


Wilt u graag eens meer buiten de gebaande paden treden? En uw relaties kennis laten maken met vernieuwende wijnen en smaken? Dat kan ook! In ons assortiment bevinden zich zowel klassieke schoonheden als bijzondere ontdekkingen. Afhankelijk van uw wensen maken wij met plezier een deskundig voorstel op maat.

Wilt u het wat ‘kleiner’ houden? Of wilt u misschien meerdere lekkere wijnen geven, bijvoorbeeld als een soort ‘proeverijtje’? In dat geval kunnen we met onze zustersite Kleinflesjewijn.nl iets leuks voor u bedenken met kleinere flesjes wijn.
Wat u wilt, niets is bij voorbaat onmogelijk… 

Personaliseren van uw cadeaus

Wilt u uw cadeau zo persoonlijk mogelijk maken? Bijvoorbeeld door een brief bij te voegen of een mooi label met eigen tekst aan de wijnen te hangen? Geen probleem! Wij denken graag mee om uw relatiegeschenk een persoonlijk karakter te geven.  

Verpakken en verzenden van uw relatiegeschenken

Uw cadeau is een blijk van waardering en daarom wilt u natuurlijk dat het er mooi uitziet en goed aankomt bij uw relaties. Een feestelijke verpakking en keurige afwerking horen daar allemaal bij. In overleg met u bepalen we hoe de wijnen worden verpakt. Wij zorgen vervolgens voor een goede afhandeling van uw bestelling, zodat u daar geen omkijken naar heeft. Verzending is zowel binnen Nederland als internationaal mogelijk en vindt plaats op het door u gewenste moment en adres.


Wilt u wijn bestellen als relatiegeschenk? Of eerst wat extra informatie opvragen? U kunt ons bereiken via [email protected]