Disclaimer


Informatie op de site

10topwijnen.nl wordt met de grootste zorg en aandacht samengesteld. Wij doen ons uiterste best om volledige en juiste informatie te verschaffen. Desondanks kan het voorkomen dat informatie op deze site onvolledig, onjuist of niet actueel is. Dat kan o.m. door menselijke fout zijn (bijvoorbeeld typefouten) of bijvoorbeeld doordat de beschrijving van wijnen enigszins afwijkt van de aangeboden wijn. Ook afbeeldingen van flessen of etiketten kunnen enigszins afwijken. Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend.

Op ons weblog worden geregeld wijnen uitgelicht. De artikelen op ons blog weerspiegelen over het algemeen de situatie op het moment van schrijven; de datum van schrijven staat bovenaan het artikel. De prijzen die bij de wijnen staan vermeld, vertegenwoordigen dan ook de prijzen van de wijnen op dat moment. Prijswijzigingen van de vermelde wijnen worden niet automatisch in de blogartikelen meegenomen of gecorrigeerd. De juiste en actuele prijs van de wijnen staat altijd op de productpagina van de wijnen zelf. Deze prijs is leidend, nooit de prijs bij een blogartikel. 

De informatie op de site wordt geregeld aangevuld of aangepast. 10topwijnen.nl behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren. De klant wordt dan ook steeds uitgenodigd om de website te raadplegen voor de laatste versie van onze voorwaarden en ons assortiment.

Mocht u onverhoopt foutieve informatie tegenkomen, dan vernemen wij dat graag via [email protected].

 

Beschikbaarheid wijnen

Wijn is een natuurproduct dat in een beperkte oplage wordt geproduceerd. Hierdoor zijn wijnen niet onbeperkt leverbaar. Vanzelfsprekend beheren wij onze voorraad zorgvuldig en doen wij er alles aan om uitsluitend leverbare wijnen aan te bieden op 10topwijnen.nl. Echter kan het in zeer uitzonderlijke gevallen voorkomen dat een door u bestelde wijn niet meer leverbaar is. 

Wilt u een wijn bestellen die onverhoopt niet leverbaar is, stuurt u dan een mail naar [email protected]. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op over de mogelijkheden om zo goed mogelijk aan uw wensen te voldoen.