Wijnpakket Geweldig Spanje

Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen - gratis verzending va. 12 flessen wijn of €125,- aan wijn

Een indrukwekkend wijnpakket met twee uitzonderlijk mooie rode wijnen uit Spanje; een volle, ronde rode wijn uit het opkomende wijngebied Bierzo en een krachtige en intense rode uit het al wat meer gevestigde en hoog in aanzien staande Priorat.

In het pakket vindt u:

- Bierzo ‘Pétalos’ van Descendientes de J. Palacios – Een dijk van een rode wijn, voornamelijk van het inheemse  druivenras mencia, van een van Spanjes’ rijzende wijnmaaksterren. Vol, lekker, intens, mooie houtopvoeding, veel rijp fruit en iets animaals en kruidigs. (N.B. in het pakketje staat een fles met jaargang 2013 afgebeeld, de huidige jaargang is echter 2016). 

- Priorat ‘Plaer’ van Acústic Celler - ‘Plaer’ is het Catalaanse woord voor plezier/genot…en oh, wat hebben ze gelijk! Weelderig en rijke wijn, van de druivenrassen carignan en grenache, met rijp zwart en rood fruit, hint van chocola en hout (N.B. in het pakketje staat een fles met jaargang 2014 afgebeeld, de huidige jaargang is echter 2016).

Beide wijnen staan garant voor een mooie smaakervaring en veel genot van het beste dat Spanje te bieden heeft.

Het wijnpakket is standaard ingepakt in een houten kistje, gevuld met houtwol en afgesloten met een schuifdeksel. Mocht u andere wensen hebben ten aanzien van de verpakking, neem dan contact met ons op via [email protected].

| Sven Poulsen 16-12-2016 17:37

Niets aan gelogen, wat een geweldige wijnen. Gekregen van relatie, maar nu op mijn lijst om te versturen

5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen