Wijnpakket Heerlijk mousserend

Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen - gratis verzending va. 12 flessen wijn of €125,- aan wijn

Heerlijk wijnpakket van twee mooie, mousserende wijnen; een verfrissende, droge Sekt en een verrassende, vrolijke mousserende rosé.

Dat Sekt ook een heerlijke, frisse, droge bubbel op kan leveren van hoge kwaliteit laat deze Villa Huesgen Riesling Sekt uit de Moesel zien. De druiven van de riesling vergisten in roestvrijstalen tanks (à la Prosecco), waardoor zoveel mogelijk frisse fruitaroma's behouden blijven. Het is een lekkere, verfrissende mousserende wijn die zeer goed kan wedijveren met andere Brut mousserende wijnen. Iets lieflijker, minder droog, en zeker een stuk prettiger geprijsd.

De mousserende rosé is een bijzondere Bugey Cerdon uit de Savoie. Je vindt ze niet vaak en worden gemaakt volgens een zeer oud procedé (nog van voor de champagnes). Het is een leuke en vrolijke, mousserende rosé! Een waar fruitfeest (aardbei, framboos, bessen) met een milde en zwoele zoetigheid.

Het wijnpakket is standaard ingepakt in een houten kistje, gevuld met houtwol en afgesloten met een schuifdeksel. Mocht u andere wensen hebben ten aanzien van de verpakking, neem dan contact met ons op via service@10topwijnen.nl

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen